
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable stock paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh tomato cut into halves1
-
zucchini cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
rock salt150 g
-
olive oil1 tbsp
Διατροφή ανά 20 g
Θερμίδες
9 kcal /
37.8 kJ
Πρωτεΐνη
0.2 g
Λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
1460.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Spiced lentil vegetable soup
1ωρ. 30 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Ranch Dressing
2ωρ. 15 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Cranberry and rosemary chutney
40 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Vegan butter
8ωρ. 5 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.