
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sable choux with lime ganache
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
30 portions
Υλικά
Lime ganache
-
titanium strength gelatine leaves (10 g)2
-
cold water to soak
-
thickened cream380 g
-
freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
white chocolate finely chopped110 g
Sable biscuit
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
caster sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
plain flour200 g
Choux pastry
-
milk60 g
-
water50 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar¼ tsp
-
plain flour90 g
-
eggs lightly beaten3
Assembly
-
icing sugar to dust
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
158.2 kcal /
664.4 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
29.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Honey ice cream
17ωρ. 45 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Banana Nice cream
5 λεπτ.
Tri-coloured snow cones
1ωρ.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8ωρ. 20 λεπτ.
Raw carrot cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.