Συσκευές & Αξεσουάρ
Hollandaise sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter cut into pieces (1 cm)250 g
-
egg yolks3
-
water30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or to taste20 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
202 mg
Πρωτεΐνη
1.5 g
Θερμίδες
1344 kJ /
321.2 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTartare sauce
10 λεπτ.
Fermented beetroot dip
25ωρ.
Fresh tomato chutney
10 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Red onion relish
50 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Quick herb paste
10 λεπτ.
Yoghurt dressing
10 λεπτ.
Pâtè with Riesling
3ωρ.
Baked pâté
3ωρ.
Habanero Butter
Καμία βαθμολογία