
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hollandaise sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
unsalted butter cut into pieces (1 cm)250 g
-
egg yolks3
-
water30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or to taste20 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
321.2 kcal /
1344 kJ
Πρωτεΐνη
1.5 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.1 g
Νάτριο
202 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Cucumber and mint raita
30 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.