
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
-
dry white wine2 tbsp
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
unsalted butter cut into cubes, softened150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
342.2 kcal /
1437.1 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
35.4 g
Υδατάνθρακες
1.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.2 g
Νάτριο
48.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 Min
Layered Mexican dip
25 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Hollandaise
15 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
French dressing
5 Min
Toum
15 Min