Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
white wine vinegar to taste1 - 2 tbsp
-
dry white wine2 tbsp
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
unsalted butter cut into cubes, softened150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
48.8 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1437.1 kJ /
342.2 kcal
Λιπαρά
35.4 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTartare sauce
10 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Fresh tomato chutney
10 min
Beurre blanc
15 min
Red onion relish
50 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Quick herb paste
10 min
Yoghurt dressing
10 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Baked pâté
3 godz.
Habanero Butter
Brak ocen