
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken liver pâté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
7 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
168.1 kcal /
706.1 kJ
Πρωτεΐνη
12.6 g
Λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
93.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked pâté
3h
Smashed pea and bean dip
30min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Yellow chicken curry with rice
1h
Chunky guacamole
10min
Yoghurt cheese
Nenhuma avaliação
Teriyaki deli chicken
40min
Asian dipping sauce
25min
Wasabi mayonnaise
10min
Earl Grey and whisky glaze
1h
Lime glaze
40min
Apple, leek and sage sauce
15min