
Συσκευές & Αξεσουάρ
盐水卤猪肚
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
水1400 克
-
桂皮1 小块
-
八角2 颗
-
香叶2 片
-
白豆蔻5 个
-
草果 ,拍扁2 个
-
花椒10 克
-
姜 ,切厚片30 克
-
葱 ,打结3 支
-
料酒50 克
-
盐30 克
-
猪肚 ,熟的,切丝(半成品)(见要诀)600 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
111.3 kcal /
465.3 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
0.9 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
468.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

夏日卤味
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα