盐水卤猪肚

盐水卤猪肚

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 1400 克
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    2 颗
  • 香叶
    2 片
  • 白豆蔻
    5 个
  • 草果 ,拍扁
    2 个
  • 花椒
    10 克
  • ,切厚片
    30 克
  • ,打结
    3 支
  • 料酒
    50 克
  • 30 克
  • 猪肚 ,熟的,切丝(半成品)(见要诀)
    600 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 111.3 kcal / 465.3 kJ
Πρωτεΐνη 15.2 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 0.9 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 468.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων