Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

4.2 95 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • 60 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 4 dientes de ajo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de secreto de cerdo ibérico, en tiras de 1x3 cm (secados con papel de cocina) a temperatura ambiente
  • 1 cucharadita de pimentón

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 446 kcal / 1865 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 27.6 g
Υδατάνθρακες 23.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 490.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων