Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen

Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen

3.7 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • gemischtes Gemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Zwiebeln), in Stücken
    100 g
  • Thymian abgezupft
    2 Zweige
  • Olivenöl und etwas mehr zum Braten
    40 g
  • Rindfleisch, ohne Knochen am Stück
    500 g
  • Champignons in Scheiben
    150 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    25 g
    25 g Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
  • Tomatenmark
    25 g
  • Rotwein, trocken
    80 g
  • Wasser
    80 g
  • Petersilie zum Bestreuen

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 75 mg
Πρωτεΐνη 28 g
Θερμίδες 1377 kJ / 344 kcal
Λιπαρά 22 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων