蟹粉狮子头

蟹粉狮子头

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
5 人份

Υλικά

  • ,切段
    3 根
  • 20 克
  • 70 克
  • 荸荠 ,去皮
    60 克
  • 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    300 克
  • 土豆淀粉
    1 茶匙
  • 2 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 1 颗
  • 料酒
    20 克
  • 蟹粉
    100 克
  • 娃娃菜 ,去除根部
    10 片
  • 1 片
  • 鸡高汤
    1400 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 368.6 kcal / 1540.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 33.8 g
Υδατάνθρακες 5.5 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 1989.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων