Rosemary and eschalot gravy

Rosemary and eschalot gravy

3.8 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
300 g

Υλικά

  • olive oil
    1 tbsp
  • eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
    8
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long)
    2 - 3 sprigs
  • red wine
    120 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    ½ tbsp
  • water
    250 g
  • cornflour
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 300 g

Νάτριο 798.5 mg
Πρωτεΐνη 13.5 g
Θερμίδες 3976.4 kJ / 950.4 kcal
Λιπαρά 54.9 g
Φυτικές ίνες 16.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 27.7 g
Υδατάνθρακες 88 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων