Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and eschalot gravy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Νάτριο
798.5 mg
Πρωτεΐνη
13.5 g
Θερμίδες
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Λιπαρά
54.9 g
Φυτικές ίνες
16.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
27.7 g
Υδατάνθρακες
88 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Everyday cooking for Thermomix families
114 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSanta Maria Dry Rub
5 λεπτ.
Sambal chilli
35 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Baked artichoke dip
35 λεπτ.
Habanero Butter
Καμία βαθμολογία
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Wasabi mayonnaise
10 λεπτ.
Pistachio Butter
15 λεπτ.