Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

4.3 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Amatriciana Sauce
  • pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • plum tomatoes ripe, halved
    400 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
    150 g
  • fine sea salt
    1 Tbsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Pasta
  • water
    1200 g
  • dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)
    320 g
    g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)
  • extra virgin olive oil
    5 g
  • fine sea salt
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 555 kcal / 2322 kJ
Πρωτεΐνη 20.5 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 2589.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων