Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino

Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino

4.5 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water
    1500 g
  • extra virgin olive oil
    90 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    1 ½ tsp
  • dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)
    320 g
  • fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • garlic cloves
    3 - 4
  • fresh red chillies halved
    2
  • ground black pepper to taste

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 650 kcal / 2717.3 kJ
Πρωτεΐνη 13.5 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 437.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων