川味笋子牛肉

川味笋子牛肉

3.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
6 人份

Υλικά

  • 笋干
    100 克
  • 800 克
  • 30 克
  • 牛肉 ,切2厘米块
    500 克
  • 辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱
    30 克
  • 花椒
    5 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    2 片
  • 茴香籽
    5 克
  • 草果
    1 颗
  • 丁香
    5 克
  • 桂皮 ,掰碎
    5 克
  • 啤酒
    350 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 225.2 kcal / 939.5 kJ
Πρωτεΐνη 23.3 g
Λιπαρά 8.3 g
Υδατάνθρακες 13.8 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 506.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων