川味粉蒸肉

川味粉蒸肉

3.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份

Υλικά

  • 糯米
    100 克
  • 50 克
  • 香叶
    2 片
  • 八角
    1 颗
  • 桂皮 ,掰碎
    5 克
  • 山奈
    2 片
  • 干辣椒 ,切段
    5 克
  • 花椒 ,选择青红花椒混合
    10 克
  • 20 克
  • 豆瓣酱
    30 克
  • 牛肉 ,切块
    500 克
  • 料酒
    30 克
  • 生抽
    15 克
  • ,切末
    5 克
  • ,切末
    2 支
  • 土豆 ,去皮切丁
    200 克
  • 1500 克
  • 新鲜香菜叶 ,切末
    2 支

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 263.3 kcal / 1100.7 kJ
Πρωτεΐνη 21.8 g
Λιπαρά 6.3 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 502.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων