
Συσκευές & Αξεσουάρ
川味粉蒸肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份
Υλικά
-
糯米100 克
-
米50 克
-
香叶2 片
-
八角1 颗
-
桂皮 ,掰碎5 克
-
山奈2 片
-
干辣椒 ,切段5 克
-
花椒 ,选择青红花椒混合10 克
-
油20 克
-
豆瓣酱30 克
-
牛肉 ,切块500 克
-
料酒30 克
-
生抽15 克
-
姜 ,切末5 克
-
葱 ,切末2 支
-
土豆 ,去皮切丁200 克
-
水1500 克
-
新鲜香菜叶 ,切末2 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
263.3 kcal /
1100.7 kJ
Πρωτεΐνη
21.8 g
Λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Νάτριο
502.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一起年夜饭吧
15 Συνταγές
Κίνα
Κίνα