
Συσκευές & Αξεσουάρ
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Dough
-
all-purpose flour5 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)4 oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen2 ½ oz
-
large egg1
-
ice water as needed2 - 3 tbsp
-
lemon1
Herbed Cheese Filling
-
goat cheese crumbled6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
mixed dried herbs thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
heirloom cherry tomatoes16 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to brush1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Assembly
-
everything bagel seasoning (see Tip)
-
fresh basil leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
221 kcal /
925 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
348 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Holidays at Home
28 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

No Waste
13 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Crackers
2h 30min
Quiche Lorraine
50min
Buckwheat Crêpes
45min
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min
Rye Bread
6h 5min
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Herb Leek Phyllo Triangles
1h 20min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Fruit and Nut Bread
2h 30min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2h 10min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min