Crumble aux poires et crème à la ricotta

Crumble aux poires et crème à la ricotta

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions

Υλικά

Infusion de poires
  • 80 g d'eau
  • 80 g de sucre
  • 1 gousse de vanille en morceaux
  • 1 orange le zeste (sans la partie blanche)
  • 1 anis étoilé
  • 2 poires
Crumble
  • 80 g de farine de blé
  • 70 g d'amandes
  • 2 clous de girofle
  • 90 g de sucre de canne
  • 60 g de beurre en morceaux
  • 20 g de rhum
Crème à la ricotta
  • 150 g de ricotta, fraîche égouttée
  • 10 g de rhum

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1146 kcal / 4795 kJ
Πρωτεΐνη 20.1 g
Λιπαρά 53.5 g
Υδατάνθρακες 137.6 g
Φυτικές ίνες 10.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων