
Συσκευές & Αξεσουάρ
苦瓜酿肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
10 个
Υλικά
-
苦瓜1 条
-
盐 ,腌制用2 茶匙
-
枸杞10 颗
-
水 ,浸泡用适量
-
新鲜香菇 ,洗净沥干,切块50 克
-
姜5 克
-
蒜头1 瓣
-
猪肉肉糜150 克
-
料酒10 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
鸡蛋(约53-63克)½ 颗
-
淀粉5 克
-
水 ,蒸煮用300 克
-
蒸鱼豉油 ,依个人口味调整适量
Διατροφή ανά 1 个
Θερμίδες
43.2 kcal /
180.6 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
2.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
572.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

地道中国菜:夏日的甘甜
11 Συνταγές
Κίνα
Κίνα