
Συσκευές & Αξεσουάρ
仔姜牛肉丝
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
牛里脊 ,切丝250 克
-
剁椒1 茶匙
-
料酒 (约1汤匙)15 克
-
菜籽油30 克
-
新鲜小米椒2 根
-
蒜头2 瓣
-
辣豆瓣酱 ,选用郫县豆瓣酱10 克
-
泡姜 ,切丝水里浸泡10分钟沥干120 克
-
新鲜青辣椒 ,切丝30 克
-
糖 (约2茶匙)10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
338 kcal /
1413 kJ
Πρωτεΐνη
28.8 g
Λιπαρά
19.5 g
Υδατάνθρακες
12.1 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
1152.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

地道中国菜:夏日的甘甜
11 Συνταγές
Κίνα
Κίνα