冷吃牛肉

冷吃牛肉

4.7 182 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 菜籽油
    100 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 10 克
  • 京葱 ,切段
    50 克
  • 花椒
    10 克
  • 辣椒粉 ,辣椒面(约2茶匙)
    8 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    30 克
  • 10 克
  • 五香粉 (约½茶匙)
    3 克
  • 牛肉 ,选用牛腿肉,切成1×6-7厘米长条状
    600 克
  • 干辣椒 ,切条
    15 克
  • 白芝麻 ,熟的
    3 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 462 kcal / 1931.3 kJ
Πρωτεΐνη 31.8 g
Λιπαρά 30.2 g
Υδατάνθρακες 17.7 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 833.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων