
Συσκευές & Αξεσουάρ
冷吃牛肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
菜籽油100 克
-
蒜头6 瓣
-
姜10 克
-
京葱 ,切段50 克
-
花椒10 克
-
辣椒粉 ,辣椒面(约2茶匙)8 克
-
老抽20 克
-
生抽30 克
-
糖10 克
-
五香粉 (约½茶匙)3 克
-
牛肉 ,选用牛腿肉,切成1×6-7厘米长条状600 克
-
干辣椒 ,切条15 克
-
白芝麻 ,熟的3 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
462 kcal /
1931.3 kJ
Πρωτεΐνη
31.8 g
Λιπαρά
30.2 g
Υδατάνθρακες
17.7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
833.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

地道中国菜:夏日的甘甜
11 Συνταγές
Κίνα
Κίνα