
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable trimming stock
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
1400 g
Υλικά
-
water1500 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces400 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
fresh mushrooms cut into quarters100 g
-
garlic cloves unpeeled, cut into halves2
-
fresh bay leaves (see Tips)2
-
allspice berries whole4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
Διατροφή ανά 1400 g
Θερμίδες
407.1 kcal /
1703.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
80.6 g
Φυτικές ίνες
22.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
4072.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Honeycomb butter
10 Min
Citrus salt
35 Min
Spicy Cajun rub
5 Min
Chilli oil
25 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Porcini mushroom salt
5 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min