
Συσκευές & Αξεσουάρ
Μελιτζάνες sous-vide με λευκή πάστα miso
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
λευκή πάστα miso (shiro miso)90 γρ.
-
ιαπωνικό κρασί mirin (βλ. συμβουλή)40 γρ.
-
ιαπωνικό κρασί sake35 γρ.
-
ζάχαρη30 γρ.
-
σησαμέλαιο1 ½ κ.γλ.
-
αλάτι2 πρέζες
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1600 γρ.
-
μελιτζάνες κομμένες πρώτα σε φέτες (2 εκ.) και μετά σε κομμάτια (3 εκ.)360 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
σουσάμι, καβουρδισμένο1 κ.σ.
-
φρέσκο κρεμμυδάκι σε φέτες, κομμένες διαγώνια1
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
156 kcal /
654 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
670 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΜανιτάρια κρασάτα
30 λεπτ.
Κινέζικο stir-fry λαχανικών
25 λεπτ.
Κρεμώδη μανιτάρια
35 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Μεσογειακό ρύζι με ντομάτα
40 λεπτ.
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1ωρ. 20 λεπτ.
Aυγά μάτια στον ατμό
15 λεπτ.
Δέσμες από φασολάκια, πατάτες και βούτυρο αρωματισμένο με θυμάρι
50 λεπτ.
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Κολοκυθοκεφτέδες
40 λεπτ.