Petits éclairs sans gluten aux crevettes

Petits éclairs sans gluten aux crevettes

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 portions

Υλικά

Les éclairs sans gluten
  • d'eau
    250 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de farine de riz
    50 g
  • de fécule de maïs
    50 g
  • de farine de noix de coco
    50 g
  • œufs
    3
La garniture
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • d'oignon
    50 g
  • de gingembre
    10 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de pommes coupées en morceaux
    220 g
  • de miel
    30 g
  • de vinaigre balsamique blanc
    20 g
  • crevettes cuites, décortiquées
    40
  • de coriandre fraîche équeutés
    10 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 232.2 kcal / 968.9 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 19.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 234.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων