
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and caper aioli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
2312.5 kcal /
9675.6 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
257.5 g
Υδατάνθρακες
4.2 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.6 g
Νάτριο
324.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Spicy Cajun rub
5 λεπτ.
Chilli oil
25 λεπτ.
Brown sugar spice rub
5 λεπτ.
Porcini mushroom salt
5 λεπτ.
Rosemary salt
24ωρ. 5 λεπτ.