 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
海苔醬
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                1 罐
              
            Υλικά
- 
          水200 克
- 
          昆布 預先浸泡30分鐘,泡發後剪小段25 克
- 
          海苔 (全形,約20克),撕小片8 片
- 
          醬油3 大匙
- 
          鰹魚風味露3 大匙
- 
          糖2 大匙
- 
          味醂3 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 罐
                    Νάτριο
                    
                        6674.9 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        24.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1668.8 kJ  / 
                        399.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        79.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        可以「醬」玩
                        9 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        食尚黑潮
                        12 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    