Συσκευές & Αξεσουάρ
燕麦红炖牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
-
牛肉 瘦牛肉,切约1厘米块200 克
-
番茄 洗净沥干,切块200 克
-
胡萝卜 去皮,切块200 克
-
洋葱 去皮切块100 克
-
番茄酱50 克
-
燕麦米 洗净沥干100 克
-
生抽15 克
-
盐 (或½茶匙)3 克
-
新鲜百里香2 - 3 根
-
水300 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
848 mg
Πρωτεΐνη
29.2 g
Θερμίδες
1807.5 kJ /
423 kcal
Λιπαρά
7.7 g
Φυτικές ίνες
14.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
63.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
三高轻松吃
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα