Mille-feuille à l'abricot

Mille-feuille à l'abricot

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Le sucre vanillé
  • de sucre en poudre
    50 g
  • gousse de vanille
    ½
La pâte feuilletée
  • de farine de blé
    150 g
  • de beurre préalablement congelé en morceaux
    150 g
  • d'eau
    75 g
  • de sel
    1 pincée
La garniture
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    150 g
  • d'abricots frais coupés en brunoise
    230 g
  • de sucre glace maison
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 428 kcal / 1783 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων