Empanadas aux légumes et pesto

Empanadas aux légumes et pesto

3.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
5 portions

Υλικά

Les empanadas
  • d'oignon
    50 g
  • de mozzarella coupée en morceaux
    225 g
  • de tomates coupées en deux
    200 g
  • de basilic frais
    10 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée
  • de sauce au piment, type Tabasco®
    5 gouttes
  • de ketchup
    1 c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 pincée
  • pâte feuilletée maison
    1
  • jaune d'œuf
    1
  • farine pour le plan de travail
Le pesto
  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de pignons de pin grillés
    30 g
  • de basilic frais
    40 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de sel
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    8 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 598.4 kcal / 2482.4 kJ
Πρωτεΐνη 17.6 g
Λιπαρά 42 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.2 g
Νάτριο 380.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων