
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉高湯醬
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
400 克
Υλικά
-
油40 克
-
綜合蔬菜 (如: 西洋芹、紅蘿蔔、韭蔥),切成小塊(詳見要訣)300 克
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 ,切成八等分100 克
-
蕃茄泥50 克
-
新鮮綜合香草 (如:鼠尾草、迷迭香),只取葉子(詳見要訣)4 根
-
粗鹽 ,依個人口味調整(詳見要訣)100 克
-
紅葡萄酒30 克
-
乾燥月桂葉1 小片
-
牛絞肉 ,切丝300 克
Διατροφή ανά 400 克
Θερμίδες
1200 kcal /
5027 kJ
Πρωτεΐνη
65 g
Λιπαρά
90 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
13.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
27 g
Νάτριο
1982 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν