
Συσκευές & Αξεσουάρ
猪肉大葱水饺
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 人份
Υλικά
饺子皮面团
-
中筋面粉320 克
-
水160 克
内馅
-
去皮五花肉 ,切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
-
大葱 ,只取葱白,切段200 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖10 克
-
十三香粉 (προαιρετικό πεδίο) (约1汤匙)5 克
煮水饺
-
水1700 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
437.5 kcal /
1828.8 kJ
Πρωτεΐνη
15.9 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
45.1 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.2 g
Νάτριο
526.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

基础中式面点
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα