猪肉大葱水饺

猪肉大葱水饺

4.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 人份

Υλικά

饺子皮面团
  • 中筋面粉
    320 克
  • 160 克
内馅
  • 去皮五花肉 ,切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    400 克
  • 大葱 ,只取葱白,切段
    200 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 10 克
  • 十三香粉 (προαιρετικό πεδίο) (约1汤匙)
    5 克
煮水饺
  • 1700 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 437.5 kcal / 1828.8 kJ
Πρωτεΐνη 15.9 g
Λιπαρά 21.2 g
Υδατάνθρακες 45.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 526.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων