
Συσκευές & Αξεσουάρ
红烧牛肉面
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
京葱 切小段(约80克)1 根
-
姜 切片20 克
-
蒜头3 粒
-
八角3 粒
-
桂皮1 块
-
干红辣椒5 个
-
牛腩 切小块(3×3厘米)500 克
-
老抽10 克
-
生抽10 克
-
料酒5 克
-
盐10 克
-
糖5 克
-
水1200 克
-
番茄 切块300 克
-
粗面条300 克
-
生菜50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
742 kcal /
3104 kJ
Πρωτεΐνη
48 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
83 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品幸福厨房家常料理
188 Συνταγές
Κίνα
Κίνα