 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
腊味蒸鸡
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          去皮鸡腿 去骨,切薄片1 支
- 
          盐¼ 茶匙
- 
          米酒1 汤匙
- 
          酱油1 汤匙
- 
          淀粉½ 汤匙
- 
          广式香肠 洗净,切薄片(约50克)1 根
- 
          1 根 肝肠, 洗净,切薄片(约50克)四川香肠 洗净,切薄片(约50克)1 根
- 
          水500 克
- 
          葱 切丝1 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        489 kJ  / 
                        117 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    