 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
红烧肉(经典版)
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          姜 切片20 克
- 
          带皮五花肉 切大块(3×3厘米)500 克
- 
          水250 克
- 
          冰糖30 克
- 
          生抽30 克
- 
          老抽15 克
- 
          料酒50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        519.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2947.7 kJ  / 
                        704.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        66.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        24.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        21天让你爱上美善品
                        21 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        美善品幸福厨房家常料理
                        188 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    