Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

3.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Frolla senza glutine
  • di riso per minestre
    250 g
  • di farina di mais tipo fioretto
    150 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di zucchero
    100 g
  • burro a pezzi
    220 g
  • uovo
    1
  • tuorli
    2
Crema pasticcera
  • di zucchero
    100 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di latte
    500 g
  • uova
    2
  • di amido di mais
    40 g
Terminare la preparazione
  • di ciliegie denocciolate
    250 g
  • di zucchero
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 351.3 kcal / 1469.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 14.3 g
Υδατάνθρακες 52.9 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 40.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων