Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)

3.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Frolla senza glutine
  • 250 g di riso per minestre
  • 150 g di farina di mais tipo fioretto
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 100 g di zucchero
  • 220 g burro a pezzi
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
Crema pasticcera
  • 100 g di zucchero
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 500 g di latte
  • 2 uova
  • 40 g di amido di mais
Terminare la preparazione
  • 250 g di ciliegie denocciolate
  • 20 g di zucchero

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 351.3 kcal / 1469.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 14.3 g
Υδατάνθρακες 52.9 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 40.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων