Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 μερίδες

Υλικά

Σάλτσα (coulis) από σμέουρα
  • σμέουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα
    200 γρ.
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ)
    100 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    20 γρ.
Πάβλοβα
  • ζάχαρη
    330 γρ.
  • ασπράδια αυγών (περίπου 8 ασπράδια), σε θερμοκρασία δωματίου
    250 γρ.
  • κρεμόριο
    1 πρέζα
  • λευκό ξίδι
    1 κ.γλ.
  • εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό
    1 κ.γλ.
  • κορν φλάουερ (άμυλο) από σιτάρι
    40 γρ.
Κρέμα με σμέουρα
  • κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
    600 γρ.
  • σμέουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα (αν είναι κατεψυγμένα, ξεπαγώστε και στραγγίστε καλά)
    20 γρ.
  • μούρα, ανάμεικτα, φρέσκα για το γαρνίρισμα
    500 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 345 kcal / 1451 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.4 g
Νάτριο 90.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων