
Συσκευές & Αξεσουάρ
Basic kimchi
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 144ωρ. 20 λεπτ.
1000 g
Υλικά
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds700 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
fish sauce or coconut aminos (see Tips)30 g
-
piece fresh ginger cut into slices10 g
-
garlic cloves peeled and cut into slices4
-
carrots cut into pieces2
-
pear cored and cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
chilli broad bean paste70 g
Διατροφή ανά 1000 g
Θερμίδες
509.8 kcal /
2133.1 kJ
Πρωτεΐνη
28.1 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
94.2 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Νάτριο
65023.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Honeycomb butter
10min
Citrus salt
35min
Spicy Cajun rub
5min
Chilli oil
25min
Brown sugar spice rub
5min
Porcini mushroom salt
5min
Rosemary salt
24h 5min