
Συσκευές & Αξεσουάρ
意大利牛肝菌烩饭
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鲜欧芹1 把
-
红葱头 ,一切二30 克
-
新鲜牛肝菌 ,清洗并切块300 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
意大利烩饭专用米 (如:Carnaroli、Arborio),烹煮时间约14分钟320 克
-
干白葡萄酒60 克
-
水800 克
-
盐1 茶匙
-
黄油 ,切成几块30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
444 kcal /
1861 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
69.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Κίνα
Κίνα