意大利牛肝菌烩饭

意大利牛肝菌烩饭

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 新鲜欧芹
    1 把
  • 红葱头 ,一切二
    30 克
  • 新鲜牛肝菌 ,清洗并切块
    300 克
    40 克 干菌菇, ,提前泡发并沥干
  • 特级初榨橄榄油
    30 克
  • 意大利烩饭专用米 (如:Carnaroli、Arborio),烹煮时间约14分钟
    320 克
  • 干白葡萄酒
    60 克
  • 800 克
  • 1 茶匙
    1 满茶匙 肉高汤酱
  • 黄油 ,切成几块
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 444 kcal / 1861 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 14.4 g
Υδατάνθρακες 69.5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων