 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
意大利牛肝菌烩饭
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          新鲜欧芹1 把
- 
          红葱头 一切二30 克
- 
          40 克 干菌菇, ,提前泡发并沥干新鲜牛肝菌 ,清洗并切块300 克
- 
          特级初榨橄榄油30 克
- 
          意大利烩饭专用米 (如:Carnaroli、Arborio),烹煮时间约14分钟320 克
- 
          干白葡萄酒60 克
- 
          水800 克
- 
          1 满茶匙 肉高汤酱盐1 茶匙
- 
          黄油 切成几块30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1861 kJ  / 
                        444 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        69.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Then. Now. Always.
                        50 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    