
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grisons Barley Soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
286.1 kcal /
1196.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
25.1 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.3 g
Νάτριο
116.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Sausage and Orzo Soup
35min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Spring Vegetable Soup
35min
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Ginger Soup
5min
Reuben's Stew
5min
Ravioli Broth with Beef
30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Ninguna valoración
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Egusi Stew
1h 30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min