
Συσκευές & Αξεσουάρ
美式烘肉卷
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
16 片
Υλικά
-
水400 克
-
蛋 ,带壳的4 颗
-
白面包 (新鲜或隔夜的),切小块50 克
-
牛奶100 克
-
油 ,涂抹用
-
油20 克
-
洋葱 ,切块80 克
-
混合肉糜 (例如猪肉和牛肉)800 克
-
蛋 ,打散的2 颗
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
甜红辣椒粉½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
166 kcal /
694 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then. Now. Always.
50 Συνταγές
Κίνα
Κίνα