 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
美式烘肉卷
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                16 片
              
            Υλικά
- 
          水400 克
- 
          蛋 带壳的4 颗
- 
          白面包 (新鲜或隔夜的),切小块50 克
- 
          牛奶100 克
- 
          油 涂抹用
- 
          油20 克
- 
          洋葱 切块80 克
- 
          混合肉糜 (例如猪肉和牛肉)800 克
- 
          蛋 打散的2 颗
- 
          盐1 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          甜红辣椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 片
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        694 kJ  / 
                        166 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Then. Now. Always.
                        50 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    