
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto met eekhoorntjesbrood
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
verse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
8.1 g
Θερμίδες
1861 kJ /
444 kcal
Λιπαρά
14.4 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Υδατάνθρακες
69.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti met tonijn
40 λεπτ.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 λεπτ.
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Καμία βαθμολογία
Pasta met crème van pistache
30 λεπτ.
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Japanse Ramen Noedelsoep
1ωρ. 40 λεπτ.
Romige pasta met kip en broccoli
30 λεπτ.
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.