低脂京葱鸡肉年糕

低脂京葱鸡肉年糕

3.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 京葱 ,切段
    150 克
  • ,切片
    5 克
  • 杏鲍菇 ,切4-5厘米条状
    200 克
  • 年糕 ,切片,再切2×2厘米块
    150 克
  • 葵花籽油
    15 克
  • 生抽 ,选薄盐生抽
    15 克
  • 辣豆瓣酱 ,选郫县豆瓣酱
    5 克
  • 鸡胸肉 ,切1.5×1.5厘米丁
    200 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 400 kcal / 1674.7 kJ
Πρωτεΐνη 30.3 g
Λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 47.9 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 415 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων