
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
386 kcal /
1614.9 kJ
Πρωτεΐνη
22.3 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
2257.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of East Asia
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna with Penne Pasta
30 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Snapper with Spiced Oil
No ratings
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Lemon Garlic Salmon
2 h 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 h
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 h 5 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 h 50 min