
Συσκευές & Αξεσουάρ
Telur dan bayam panggang
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porsi
Υλικά
-
daun bayam, beku dicairkan (defrost)500 g
-
keju keras untuk diparut (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
siung bawang putih1
-
minyak zaitun ekstra virgin50 g
-
garam1 sdt
-
tepung terigu50 g
-
susu500 g
-
mentega30 g
-
bubuk pala1 jumput
-
bubuk lada hitam1 jumput
-
telur6
Διατροφή ανά 1 porsi
Θερμίδες
317 kcal /
1327 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Buku Masak Dasar
173 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKimchi Sawi Putih
86ωρ.
Bruschetta
3ωρ.
Devilled Eggs
Καμία βαθμολογία
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Καμία βαθμολογία
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Καμία βαθμολογία
Galette Tomat dengan Ampas Almond
Καμία βαθμολογία
Tumis Udang
15 λεπτ.
Patty Kepiting
Καμία βαθμολογία
Caesar Salad
30 λεπτ.
Salad Buncis dan Kalkun Hangat
Καμία βαθμολογία
Tomat Isi Tuna
Καμία βαθμολογία
Jamur Isi Bayam dan Parmesan
Καμία βαθμολογία