
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto mit frischen Steinpilzen
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Peterli, frisch abgezupft1 Bund
-
Schalotte halbiert30 g
-
Steinpilze, frisch in Stücken300 g
-
Olivenöl30 g
-
Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit320 g
-
Weisswein, trocken60 g
-
Wasser800 g
-
Salz1 TL
-
Butter in Stücken30 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
444 kcal /
1861 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Damals. Heute. Für immer.
50 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTrenette mit Pesto
45 λεπτ.
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 λεπτ.
Klassische Lasagne
2ωρ. 5 λεπτ.
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 λεπτ.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 λεπτ.
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 λεπτ.
Spaghetti
15 λεπτ.
Ravioli Cinque Pi
20 λεπτ.
Spinat-Lasagne
3ωρ.
Steinpilz-Risotto
45 λεπτ.
Pad Thai mit Garnelen
55 λεπτ.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1ωρ. 40 λεπτ.