Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
16 portions

Υλικά

Dough
  • sugar divided
    45 g
  • water room temperature
    120 g
  • active dry yeast
    7 g
  • butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
    55 g
  • milk room temperature
    290 g
  • all-purpose flour divided, plus extra to dust
    635 g
  • salt good quality
    10 g
Toutons
  • vegetable oil to fry
    250 g
Bread
  • butter melted, to brush, plus extra to serve
  • molasses to serve
  • powdered sugar to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 330.6 kcal / 1383.2 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 19.4 g
Υδατάνθρακες 34.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 251.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων