Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes

Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 porties

Υλικά

Volkorenbrood
  • water
    380 g
  • suiker
    1 snuifje
  • verse gist verkruimeld
    20 g
  • volkoren tarwebloem
    500 g
  • zonnebloempitten
    100 g
  • zout
    1 ½ tl
  • olie om in te vetten
Hartig broodbeleg
  • roomkaas
    150 g
  • kwark
    150 g
  • ei (προαιρετικό πεδίο) hard gekookt, geschild, in vieren gesneden
    1
  • zout
    ½ tl
Kipgehaktballetjes
  • Parmezaanse kaas in stukken
    50 g
  • kippengehakt
    400 g
  • paneermeel
    40 g
  • ei
    1
  • gedroogde oregano
    1 tl
  • tomatenpuree
    10 g
  • sojasaus
    15 g
  • olie om te frituren
  • roomkaas
    50 g
  • rode paprika gesneden in de vorm van een snavel
    1
  • gele paprika gesneden in de vorm van een wenkbrauw
    1
  • verse bieslook
    1 bos
  • ontpitte zwarte olijven gehalveerd
    10

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 246.4 kcal / 1031 kJ
Πρωτεΐνη 14.6 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 18.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 384 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων