Cassoulet vegetariano com leguminosas

Cassoulet vegetariano com leguminosas

4.2 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • talo de aipo cortado em pedaços
    50 g
  • cenoura cortada em pedaços (2-3 cm)
    80 g
  • alecrim só as folhas
    1 pé
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • azeite mais q.b. p/ guarnecer
    40 g
  • lentilhas cozidas escorridas (ver dica)
    250 g
    250 g lentilhas secas, cozidas
  • feijão-branco cozido escorrido
    250 g
  • água
    600 g
  • concentrado de tomate
    20 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    3 pitadas de
  • Croutons (προαιρετικό πεδίο) q.b. p/ guarnecer
  • Vinagre balsâmico (προαιρετικό πεδίο) q.b. p/ guarnecer

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 241.8 kcal / 1011.5 kJ
Πρωτεΐνη 10.3 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 29.7 g
Φυτικές ίνες 11.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 364 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων