
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ντιπ με πράσο και καπνιστό σολομό
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
588 γρ.
Υλικά
-
φρέσκο σχοινόπρασο (δείτε συμβουλή) και λίγο ακόμη για το σερβίρισμα5 κλωνάρια
-
πράσο το λευκό μέρος (περ. 180 γρ.), σε κομμάτια1
-
σκελίδα σκόρδο1
-
βούτυρο, αλατισμένο30 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο20 γρ.
-
λεμόνι το ξύσμα και το χυμό1
-
λευκό κρασί, ξηρό30 γρ.
-
τυρί κρέμα250 γρ.
-
καπνιστό σολομό σε λεπτές φέτες150 - 185 γρ.
-
αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Διατροφή ανά 100 γρ.
Θερμίδες
265.5 kcal /
1111 kJ
Πρωτεΐνη
8.3 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Νάτριο
383.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροκαυτερή
5 λεπτ.
Σάλτσα τσένταρ
20 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Χούμοι με φακές
5 λεπτ.
Σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια
Καμία βαθμολογία
Πάστα πράσινης ελιάς
Καμία βαθμολογία
Φιστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης
5 λεπτ.
Αμυγδαλοβούτυρο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Πέστο λιαστής ντομάτας
15 λεπτ.
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.