
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ντιπ με πράσο και καπνιστό σολομό
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
588 γρ.
Υλικά
-
φρέσκο σχοινόπρασο (δείτε συμβουλή) και λίγο ακόμη για το σερβίρισμα5 κλωνάρια
-
πράσο το λευκό μέρος (περ. 180 γρ.), σε κομμάτια1
-
σκελίδα σκόρδο1
-
βούτυρο, αλατισμένο30 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο20 γρ.
-
λεμόνι το ξύσμα και το χυμό1
-
λευκό κρασί, ξηρό30 γρ.
-
τυρί κρέμα250 γρ.
-
καπνιστό σολομό σε λεπτές φέτες150 - 185 γρ.
-
αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
μαύρο πιπέρι, τριμμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 γρ.
Νάτριο
383.3 mg
Πρωτεΐνη
8.3 g
Θερμίδες
1111 kJ /
265.5 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤζατζίκι
20 λεπτ.
Κέτσαπ
1ωρ. 15 λεπτ.
Μπεσαμέλ χωρίς αυγά
15 λεπτ.
Καλοκαιρινό Χούμους
35 λεπτ.
Χούμους
2ωρ.
Χούμους με φακές
5 λεπτ.
Τονοσαλάτα για σάντουιτς
10 λεπτ.
Πάστα πράσινης ελιάς
Καμία βαθμολογία
Φιστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης
5 λεπτ.
Αμυγδαλοβούτυρο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα του Καίσαρα με λάχανο kale και φρυγανιά πάνκο με παρμεζάνα
Καμία βαθμολογία
Φρυγανισμένο ψωμί με αλοιφή ψητής πιπεριάς και κάσιους
30 λεπτ.