
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σάλτσα ντομάτας με το σκληρό μέρος της παρμεζάνας
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
-
κρεμμύδια σε κομμάτια225 γρ.
-
καρότα σε κομμάτια85 γρ.
-
σκελίδες σκόρδο4
-
φρέσκο βασιλικό μόνο τα φύλλα4 κλωνάρια
-
Ιταλικό μίγμα μπαχαρικών, αποξηραμένο1 κ.γλ.
-
μπούκοβο¼ κ.γλ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο15 γρ.
-
ψιλοκομμένες ντομάτες σε κονσέρβα1600 γρ.
-
νερό170 γρ.
-
τυρί παρμεζάνα το σκληρό μέρος (βλ. Συμβουλή)55 γρ.
-
φύλλα δάφνης, αποξηραμένα2
-
αλάτι1 κ.γλ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
126.1 kcal /
527.7 kJ
Πρωτεΐνη
6.3 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
767.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Συνταγές με υλικά που περίσσεψαν
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦάβα παραδοσιακή
50 min
Σάλτσα ολαντέζ
15 min
Μαγιονέζα νηστίσιμη
10 min
Χούμοι με φακές
5 min
Μους φέτας
Brak ocen
Πάστα πράσινης ελιάς
Brak ocen
Φιστικοβούτυρο από φιστίκια Αιγίνης
5 min
Αμυγδαλοβούτυρο
Brak ocen
Φρυγανισμένο ψωμί με αλοιφή ψητής πιπεριάς και κάσιους
Brak ocen
Pico de Gallo
Brak ocen
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 min
Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso
Brak ocen