Γιουβαρλάκια αβγολέμονο - XXL

Γιουβαρλάκια αβγολέμονο - XXL

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 μερίδες

Υλικά

Γιουβαρλάκια
  • ελαιόλαδο για το λάδωμα
  • φρέσκα κρεμμυδάκια σε κομμάτια
    150 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα
    100 γρ.
  • φρέσκο άνηθο μόνο τα φύλλα
    5 κλωνάρια
  • φρέσκο μαϊντανό μόνο τα φύλλα
    5 κλωνάρια
  • ρύζι
    200 γρ.
  • κιμά μοσχαρίσιο
    350 γρ.
  • κιμά χοιρινό
    350 γρ.
  • αβγό
    1
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ¼ κ.γλ.
  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
  • νερό
    2000 γρ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών
    2 κ.σ.
    2 κύβους ζωμού λαχανικών (δόση 0.5 lt.)
  • αποξηραμένα φύλλα δάφνης
    2
  • λεμόνι μόνο το ξύσμα
    1
Αβγολέμονο
  • χυμό λεμονιού
    40 γρ.
  • κορν φλάουρ
    1 κ.σ.
  • αβγά
    2

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 481 kcal / 2012 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 185 g
Υδατάνθρακες 52 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων