Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes

Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La veille
  • de miel
    50 g
  • d'eau
    150 g
  • de romarin frais
    4 brins
  • d'abricots frais coupés en deux
    500 g
Le jour même
  • de dattes dénoyautées
    40 g
  • d'amandes décortiquées
    40 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de beurre doux mou et en morceaux
    65 g
  • de sucre roux
    90 g
  • œuf
    1
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    30 g
  • blanc d'œuf
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 556.8 kcal / 2332.3 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 24.3 g
Υδατάνθρακες 69.5 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 503.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων